Stránky

utorok 22. decembra 2020

Zoznámte sa: Toto je Miloš.

 Miloš je náš člen rodiny. Áno, pre tých, čo nevedia, tak okrem dvoch dcér, ich frajerov, rybičiek, kocúra a psa máme v rodine ešte jedného člena. Je to Miloš. Dátum narodenia veru neviem, ale bolo to asi v rokoch 2015-16. Našli sme ho v jednom ústave. Ústav pre v nedeľu sa nudiacich, v Bratislave, v jednom obchodnom dome. Neviem presne dôvod, prečo sme sa ho ujali, najskôr jedna z našich dcér horko zaplakala a zľutovala sa nad ním, veď zas nešlo o tak veľké zviera, že by sme ho neuživili. Lebo Miloš je kôň. Ale hlavne cestovateľ. Tí, ktorí mali tú česť sa s ním stretnúť osobne, tí nenavštevujú sociálne siete. Preto ho chcem predstaviť aj vám. Miloš je koník, malý koník. Žiadny lúčny koník ani cvrček, ale skutočný koník. Taký trošku menší, ľahší, nenáročný na stravu, a tiež je vyprateľný.

Cestovateľom sa stal v roku 2016, keď s nami absolvoval jeho prvú cestu do Estónska. Teraz si tu niekto vzdychne: no to je somarina, hračku nosiť so sebou. Tak ako nás to vlastne napadlo? Lebo už aj na to sa nás pýtali. Raz som bola na prednáške jedného českého kaktusára, ktorý cestuje za kaktusmi (hlavne) do Ameriky. Južnej, severnej, hocikde. A raz keď išiel, tak mu jeho dcéra dala do tašky malého plyšového bieleho (pôvodná farba) medvedíka. On jej sľúbil, že ho zoberie všade so sebou. A tak ho fotil všade. V reštaurácii, na púšti, pri kaktusoch, na kopcoch... a my sme sa na tých fotkách nesmierne pobavili. Tak nás napadlo, že aj my budeme mať svojho cestovateľa. Založili sme mu účet na instagrame. Ak by ste ho hľadali, tak hľadajte Miloshtravels.

Okrem Poľska, Litvy, Lotyšska a Estónska s nami cestoval a cestuje aj po Slovensku, bol v Maďarsku, Rumunsku, bol v Čechách a cez Nemecko, Dánsko prišiel do Nórska. Bol vo Švédsku, Španielsku, na Gibraltare, ale aj v Tatrách a na Záhorí. Videl Barcelonu, Sardíniu, ale aj Čičmany a prešiel feratu na Skalke. Fotíme ho na tých najzaujímavejších miestach. Občas sa na mňa aj niekto čudne díval, v lepšom prípade zasmial, alebo deti sa nadšene pozerajú. Puberťáci už menej nadšene. No sranda je sranda. Každý sa fotí všelikde vo svete, ja nerada zverejňujem súkromné fotky, že kde všade a čo sme videli. Tak náš Miloš vám ich ukáže. S ním uvidíte aspoň malý kúsok sveta. Ak by ste si chceli pozrieť jeho cesty, tak hľadajte, klikajte tu: Miloshtravels

Tak, a teraz keď ma uvidíte s malým koňom pod pazuchou alebo trčiacim z kabelky, tak sa mi nesmejte. Je to člen našej rodiny. Zoznámte sa: Miloš.

 Medzi kamarátmi:





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára